ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΛΛΑΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΛΛΑΣ

Μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση κατάλληλη για το σαλόνι ή το καθιστικό σας. Τοποθετήστε την σε ένα κενό τοίχο του χώρου σας απέναντι από τους καναπέδες σας ή πλάι στην τραπεζαρία σας ώστε να διακοσμήσει και να αναδείξει τον χώρο σας.

Κατάλληλη για μέτρια δωμάτια και χώρους μπορεί να φιλοξενήσει βιβλία και μικρά διακοσμητικά χώρου, όπως βάζα, κρύσταλλα και μοντέρνα έργα τέχνης. Διαθέτει ντουλάπια σε οριζόντια και κατακόρυφη διάταξη, κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους και ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι είναι ντουλάπια και συρτάρια χωρίς πόμολα.

Χαρακτηριστικά που την κάνουν πιο σύγχρονη και μοντέρνα είναι: Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυς ή καρυδιάς ή οξιάς ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Προτείνουμε βαφή με τριχρωμία (λευκό, μπεζ, μαύρο) για να δώσουμε μια ξεχωριστή αίσθηση μέσα από την αντίθεση. Τα τρία (3) διαφορετικά χρώματα, το τελικό σχέδιο και τις διαστάσεις τις επιλέγετε εσείς ώστε να ταιριάζουν αρμονικά στον χώρο σας. Η σύνθεση ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορεί να έχει μεγαλύτερο ύψος ή μεγαλύτερο πλάτος. Την κολονάτη συρταριέρα συνδυασμένη με το βοηθητικό τραπέζι - ράφι μπορούμε εναλλακτικά να την τοποθετήσουμε στην αριστερά πλευρά της σύνθεσης.

Αντικαταστήστε τα συνηθισμένα έπιπλα με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και οδηγήστε την διακόσμηση σαλονιού σας σε νέα διάσταση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού