ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας. Στην βάση της τοποθετούμε έπιπλο με δύο μεγάλα συρτάρια με μεταλλικά πόμολά (inox). Πάνω στο έπιπλο αυτό μπορούμε να τοποθετούμε την τηλεόραση (TV) μας.

Η σύνθεση πλαισιώνεται από δύο οριζόντια παραλληλόγραμμα επιτοίχια ξύλινα ντουλάπια. Το ανώτερο ντουλάπι έχει κοινή πλάτη και συνδυάζεται με ένα επιτοίχιο ξύλινο ράφι.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Μια σχετικά λιτή λύση που διαθέτει όμως ασυνήθιστο ασύμμετρο σχεδιασμό που ξεχωρίζει.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού