ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Επιτοίχια επιπλοσύνθεση κατάλληλη για μεγάλα σαλόνια και καθιστικά. Διαθέτει πολύ λιτή και απέριττη σχεδίαση αλλά εντυπωσιάζει λόγω της διάστασης που δίνει έμφαση σε αυτή την απλότητα.

Αποτελείται από δύο όμοια κομμάτια επίπλωσης - δύο ίσους μονοκόμματους οριζόντιους αποθηκευτικός χώρους. Το ένα κομμάτι επίπλωσης είναι τοποθετημένο πάνω στο πάτωμα και πάνω σε αυτό τοποθετείται η τηλεόραση (TV) σας. Το δεύτερο κομμάτι επίπλωσης είναι τοποθετημένο ψηλότερα πάνω στον τοίχο και παράλληλα στο πρώτο.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Προτείνουμε μονοχρωμία με βαφή σκούρας καφέ γυαλιστερής λάκας * για να δώσουμε διακριτικά έμφαση στην διάσταση και στην απλότητα της σύνθεσης.

Η σύνθεση μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (χρώμα, σχέδιο, διαστάσεις). Αντικαταστήστε τα ξεπερασμένα έπιπλα TV με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και δώστε μια νέα όψη στο σαλόνι σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το διαλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού