ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Με νέες μοντέρνες καρέκλες στο σπίτι σας μπορείτε να δώσετε ένα άλλο στυλ και αέρα στο καθιστικό και το σαλόνι σας αυξάνοντας την άνεση και την λειτουργικότητα του χώρου σας.

Η καρέκλα ΦΙΛΙΠΠΟΣ έχει ξύλινο εμφανή σκελετό από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς. Ο ξύλινος σκελετός της είναι πανίσχυρος δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή αλλά και ταυτόχρονα πανέμορφος και εμφανής. Η σχεδίαση της καρέκλας τονίζει και να αναδεικνύει τα νερά του μασίφ ξύλου που θα χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή της, δίνοντας μια εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση.

Η πλάτη είναι ενωμένη με το κάθισμα προσφέροντας ένα μονοκόμματο και αναπαυτικό κάθισμα επενδυμένο με τεχνόδερμα(προτείνεται)ή δέρμα ή με ύφασμα

Διαθέτει ξύλινα πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση στήριξης του καθίσματος. Τα πόδια είναι τοποθετημένα με ελαφρά κλίση προς έξω (εμπρός για τα μπροστινά πόδια, πίσω για τα πίσω πόδια) που αυξάνει την σταθερότητα και δίνει ακόμα καλύτερη παρουσίαση. Η πλάτη της καρέκλας ειναι με εμφανές μονοκόμματο ξύλο.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία σαλονιού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας, εφόσον χρησιμοποιηθεί αλέκιαστο ύφασμα. Τέλος, η επιβλητική της εμφάνιση την κάνει κατάλληλη και για μοντέρνα τραπεζαρία δείπνου.

Το ξύλο λουστράρεται με χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα καθώς και η πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 48 cm X Ύψος 82 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο της καρέκλας βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται η χρήση βερνικιών με απαλό χρώμα ώστε να μένουν εμφανή τα νερά του πληθωρικού ξύλινου σκελετού της καρέκλας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής του εργοστασίου μας με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

2 τεμάχια.

ΤΙΜΗ 

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού