ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Καρέκλα με σκελετό από μασίφ ξύλο δρυς (ή οξιάς). Οι συγκολλήσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία σταθερή κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Η πλάτη και το κάθισμα είναι δύο διαφορετικά κομμάτια και επενδύονται με ύφασμα ( δέρμα ή τεχνόδερμα). Διαθέτει τέσσερα πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση στήριξης του καθίσματος σε σχήμα σταυρού.. Τα πόδια δεν είναι τοποθετημένα κάθετα - αντίθετα έχουν ελαφρά κλίση προς έξω που αυξάνει την σταθερότητα και ομορφαίνει το παρουσιαστικό.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία καθιστικού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας εφόσον χρησιμοποιηθεί αλέκιαστο ύφασμα.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα καθώς και η πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα (δέρμα ή τεχνόδερμα) της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 60 cm Χ Πλάτος 58 cm X Ύψος 88 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα και η πλάτη ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή από ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής απο το εργοστάσιο μας στην λεωφ.καραμανλή με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 30 ημέρες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

2 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού