ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΒΡΥΣΩΝ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΡΥΣΩΝ

Μια μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση με πολύ πρωτότυπο και μοναδικό σχέδιο (design). Αποτελείται από ένα επιδαπέδιο έπιπλο με τέσσερα μεγάλα συρτάρια χωρίς πόμολα.

Από πάνω έχουμε το επιτοίχιο μέρος της σύνθεσης σε ένα κομμάτι που συνδυάζει κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους και ανοιχτούς στην πρόσοψη αποθηκευτικούς χώρους.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυός ή οξιάς ή καρυδιάς ανάλογα με τα γούστα σας. Η διχρωμία λευκού με χρώμα ξύλου – φωτεινές αποχρώσεις - κάνει την σύνθεση αυτή ακόμα ποιο εντυπωσιακή και ευχάριστη στο ηλιακό φως.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και μπορεί να σχηματίζει στον τοίχο σας τετράγωνα, ορθογώνια παραλληλόγραμμα, ελεύθερες γωνίες ή απλές οριζόντιες και κατακόρυφες ευθείες. Επίσης οποιεσδήποτε τροποποιήσεις επιθυμείτε είναι δυνατές αφού κατασκευάζεται από εμάς ειδικά για εσάς…
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Σύνθεση επίπλων Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού