ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ

Τα τραπεζάκια σαλονιού Ερατοσθένης του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Η βάση του γυαλιού βάφεται με λάκα*. Μπορεί κατά περίπωση να παραδοθεί με τρίπλεξ για μέγιστη αντοχή.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το τραπεζάκι σαλονιού Ερατοσθένης κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

Η αισθητική, που χαρίζει το τραπεζάκι σαλονιού Ερατοσθένης στον ιδιαίτερο χώρο σας, δίνει υποσχέσεις για στιγμές χαλάρωσης αλλά και συναντήσεων με φίλους.

Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, παρόλο που οι εξωτερικές γραμμές δίνουν ένα τετράγωνο, η συμμετρία του τετραγώνου εγκολπώνει την ασυμμετρία στους εσωτερικούς χώρους κάτω από την επιφάνεια.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού