ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΟΡΦΕΑΣ

Τραπεζαρία Ορφέας

Η τραπεζαρία Ορφέας του εργοστασίου μας με βάση σε σχήμα μαιάνδρου κατασκευάζεται με σκελετό από μασίφ οξιά ή με επενδεδυμένο φυσικό ή οικολογικό καπλαμά, και συνδυάζεται με γυαλί ή ξύλινο καπάκι. Συνοδεύεται από καρέκλες, επίσης, δικής μας κατασκευής μεγάλης αντοχής με ειδικά υφάσματα για αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η τραπεζαρία Ορφέας κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

Η αισθητική και η πολυτέλεια είναι στο απόγειό της, διότι η τραπεζαρία Ορφέας είναι πολλά υποσχόμενη. Ο συνδυασμός από ξύλο και γυαλί είναι πολύ μοντέρνος και η αρχιτεκτονική σχεδίαση δίνει με απλές γραμμές ζωντάνια και κίνηση εναρμονιζομένη στα στάνταρ του ιδιαίτερου χώρου, που θα την αγκαλιάσει.

Το πάνω μέρος μπορεί να επιλεγεί είτε από άθραυστο γυαλί, είτε να είναι τρίπλεξ, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις. Η αισθητική της τραπεζαρίας Ορφέας δίνει την αίσθηση ότι η επφάνειά του ίπταται και απογειώνει τις αισθήσεις.

Τέλος, θα μπορούσε υπό συνθήκες να προσφέρει και προϋποθέσεις υποδοχής επαγγελματικών επισκέψεων στο χώρο σας, εφόσον η άνεση και η μοντέρνες γραμμές θα σας δώσουν το πλεονέκτημα στις συζητήσεις και συμφωνίες, που επιδιώκετε.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:
Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού