ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Τραπεζαρία Σωκράτης

Η τραπεζαρία Σωκράτης του εργοστασίου μας προσθέτει μία μοντέρνα αισθητική στο χώρο σας. Κατασκευάζεται με σκελετό από μασίφ οξιά και επενδύεται με φυσικούς ή οικολογικούς καπλαμάδες! Έχει πολύ ανθεκτική και στοιβαρή βάση. Το καπάκι του τραπεζιού παίρνει διάφορους μηχανισμούς επέκτασης. Συνοδεύεται από καρέκλες, επίσης, δικής μας κατασκευής μεγάλης αντοχής με ειδικά υφάσματα για αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η τραπεζαρία Σωκράτης κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

Η αισθητική και η πολυτέλεια είναι στο απόγειό της, διότι η τραπεζαρία Σωκράτης δίνει υποσχέσεις για ανεβασμένο ηθικό, στιγμές πολύ προσωπικές και αίσθηση υπεροχής.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:
Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού