ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η βιβλιοθήκη Αριάδνη του εργοστασίου μας κατασκευάζεται από φυσικό ή οικολογικό καπλαμά.. Οι γραμμές ακολουθούν λιτή και απέριττή σχεδίαση, που της επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Τα ράφια μπορούν να παραδίδονται και με λάκα*. Επίσης, τα κάθετα τμήματα είναι από βαμμένο μέταλλο η ξύλο. Ρωτήστε μας για τους συνδυασμούς χρωμάτων, που υπάρχουν για αυτό το σχέδιο.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.

Η Αριάδνη ήταν η κόρη του Μίνωα, που σαγηνεύτηκε από το Θησέα. Έτσι με το μίτο της βοήθησε το Θησέα να επιστρέψει στην ελευθερία. Ακριβώς αυτό μαρτυρεί το όνομα αυτής της σύνθεσης "Βιβλιοθήκη Αριάδνη". Είναι μία αρχιτεκτονική σχεδίαση, που καλεί για απελευθέρωση. Η δύναμη της ελευθερίας είναι η γνώση, και αυτή κρύβεται στο βιβλίο. Με αυτή τη σύνθεση συμβάλλουμε κι εμείς σε αυτό το έργο για εσάς και τα παιδιά σας.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Η βιβλιοθήκη Αριάδνη κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

Η αισθητική, που χαρίζει η βιβλιοθήκη Αριάδνη στο γραφείο σας ή και στον ιδιαίτερο χώρο σας, δίνει υποσχέσεις για αποδοτική ενασχόληση ή για ευχάριστη παραμονή σε αυτό το χώρο. Προτεραιότητά μας είναι η δική σας εκλεπτυσμένη αισθητική να ξεδιπλώνεται και να σας συνοδεύει καθώς:


Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, οι γραμμές, που ακολουθούν τα ράφια δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας. Είναι σαν να ίπτανται στο χώρο με αρμονία και χάρη.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/
 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας