ΓΩΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΗΣΕΑΣ

ΓΩΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΗΣΕΑΣ

Η μοντέρνα γωνία σαλονιού Θησέας έχει σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (οξιά) και κόντρα πλακέ θαλάσσης για την επίτευξη της μέγιστη αντοχής σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Διαθέτει εμφανή ξύλινη γωνία με εντυπωσιακό σχέδιο (design). Προαιρετικά εμπλουτίζεται σε μια ολοκληρωμένη σύνθεση χώρου, που πλαισιώνεται με συνδυασμένο τραπεζάκι σαλονιού και έπιπλο τηλεόρασης.

Επίσης, διαθέτει ειδικό ξύλινο έπιπλο δίπλα στο μπράτσο, που μπορεί να αλλάζει θέση ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Η λειτουργικότητά του είναι άκρως απαραίτητη σήμερα, που οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για άνεση είναι άκρως επιβεβλημένη. Ακόμη, μπορεί να παραγγείλετε δύο έπιπλα προσαρμοσμένα στα μπράτσα.

Όλα τα επιμέρους έπιπλα της σύνθεσης δημιουργούνται με ανάλογο συνδυασμό υφάσματος και ξύλου για την επίτευξη της απόλυτης οπτικής αρμονίας και αισθητικής.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό και άνετο σαλόνι, με ένα ιδιαίτερο αναπαυτικό καναπέ και συνολικό σχεδιασμό προσεγμένο στην κάθε λεπτομέρεια με εξαιρετικά μοντέρνα γραμμή.

Ο Θησέας ήταν εκείνος, που απελευθέρωσε την Αθήνα από τη δυσβάσταχτη ηγεμονία του Μίνωα. Έτσι με το μίτο της Αριάδνης ο Θησέας επέστρεψε από το λαβύρινθο στην ελευθερία. Ακριβώς αυτό μαρτυρεί το όνομα αυτής της γωνίας σαλονιού "Θησέας". Είναι μία αρχιτεκτονική σχεδίαση, που καλεί για απελευθέρωση. 

Η δύναμη της ελευθερίας κινεί τον άνθρωπο προς επίτευξη των ανώτερων στόχων του και της αυτοπραγμάτωσής του.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης με άνεση και αντοχή! Τα μαξιλάρια καθίσματος από υλικό comfort ανωτέρας ποιότητας.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΗΣΕΑΣ

Η γωνία σαλονιού Θησέας κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

Η άνεση, που σας χαρίζει η γωνία σαλονιού Θησέας αποτελεί για μας στόχο και σκοπό:

Προτεραιότητά μας είναι η δική σας εκλεπτυσμένη αισθητική να ξεδιπλώνεται και να σας συνοδεύει καθώς:


Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, οι γραμμές, που ακολουθούν οι γωνίες σαλονιού Θησέας δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/
 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας