ΓΩΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΗΣΕΑΣ

ΓΩΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΗΣΕΑΣ

Η μοντέρνα γωνία σαλονιού Θησέας έχει σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (οξιά) και κόντρα πλακέ θαλάσσης για την επίτευξη της μέγιστη αντοχής σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Διαθέτει εμφανή ξύλινη γωνία με εντυπωσιακό σχέδιο (design). Προαιρετικά εμπλουτίζεται σε μια ολοκληρωμένη σύνθεση χώρου, που πλαισιώνεται με συνδυασμένο τραπεζάκι σαλονιού και έπιπλο τηλεόρασης.

Επίσης, διαθέτει ειδικό ξύλινο έπιπλο δίπλα στο μπράτσο, που μπορεί να αλλάζει θέση ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Η λειτουργικότητά του είναι άκρως απαραίτητη σήμερα, που οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για άνεση είναι άκρως επιβεβλημένη. Ακόμη, μπορεί να παραγγείλετε δύο έπιπλα προσαρμοσμένα στα μπράτσα.

Όλα τα επιμέρους έπιπλα της σύνθεσης δημιουργούνται με ανάλογο συνδυασμό υφάσματος και ξύλου για την επίτευξη της απόλυτης οπτικής αρμονίας και αισθητικής.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό και άνετο σαλόνι, με ένα ιδιαίτερο αναπαυτικό καναπέ και συνολικό σχεδιασμό προσεγμένο στην κάθε λεπτομέρεια με εξαιρετικά μοντέρνα γραμμή.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης με άνεση και αντοχή! Τα μαξιλάρια καθίσματος από υλικό comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΗΣΕΑΣ

Η γωνία σαλονιού Θησέας κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας. Η άνεση, που σας χαρίζει η γωνία σαλονιού Θησέας αποτελεί για μας στόχο και σκοπό:
Προτεραιότητά μας είναι η δική σας εκλεπτυσμένη αισθητική να ξεδιπλώνεται και να σας συνοδεύει καθώς:

Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, οι γραμμές, που ακολουθούν οι γωνίες σαλονιού Θησέας δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού