ΚΟΝΣΟΛΑ ΟΡΦΕΑΣ

Η κονσόλα Ορφέας ανήκει στα μικροέπιπλα, που τοποθετούνται σε καίρια σημεία του σπιτιού μας και έχουν χρησιμότητα ως αποθηκευτικοί χώροι και ως διακοσμητικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια μοντέρνα ξύλινη κονσόλα με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς, καρυδιάς, καστανιάς και πολλά άλλα. Η βάση είναι μεταλλική πάρα πολύ ανθεκτική με ηλεκτροστατική βαφή για να αντέχει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Η σχεδίαση της κονσόλας Ορφέας είναι φουτουριστική και μοντέρνα.

Προτείνεται ελαφριά βαφή (βερνίκωμα) με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται τόσο χρώμα του ξύλου όσο και τα νερά του και να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του. Το βερνίκι που θα χρησιμοποιηθεί για το λουστράρισμα της κονσόλας θα είναι της επιλογής σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού