ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ

Μια επιτοίχια σύνθεση με οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους. Στο κέντρο της βρίσκεται ένας λευκός αποθηκευτικός χώρος σε σχήμα οριζόντιου παραλληλόγραμμου που διασχίζεται από δύο οριζόντια επιτοίχια ράφια με μεγάλο πάχος.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς ή οξιάς ή καρυδιάς ανάλογα με την προτίμηση σας.

Στα δύο επιτοίχια ράφια μπορείτε να βάλετε την τηλεόραση σας, το στερεοφωνικό σας ή διακοσμητικά κομμάτια όπως κηροπήγια ή κρυστάλλινα βάζα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού