ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Τα τραπεζάκια σαλονιού Μενέλαος του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς, δρυς,καστανιάς και πολλες άλλες επιλογές.
Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Τα τμήματα του επίπλου βάφονται με λάκα*.

Η βάση ειναι απο μέταλο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή (2000 χρώματα) και φανερώνει στοιβαρότητα, που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Μενέλαος την καλύτερη επιλογή σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Το τραπεζάκι σαλονιού Μενέλαος, κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού