ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΦΕΙΔΙΑΣ

Τραπεζάκια σαλονιού Φειδίας

Τα τραπεζάκια σαλονιού Φειδίας του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός.

Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Τα τμήματα του επίπλου βάφονται με λάκα*.

Η βάση του φανερώνει στοιβαρότητα και σταθερότητα, κάτι που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Φειδίας την καλύτερη επιλογή σας. Είναι ιδανικό και ως αποθηκευτικός χώρος.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.


 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΦΕΙΔΙΑΣ

Το τραπεζάκι σαλονιού Φειδίας κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.


 

Η τοποθέτηση ενός από τα τραπεζάκια σαλονιού της σειράς Φειδίας θα σας χαρίζει μία εκλεπτυσμένη φιλοσοφική αύρα στον περιβάλλοντα χώρο και:

 • Θα σας εμπνέει όταν απολαμβάνετε προσωπικές στιγμές.
 • Θα σας δώσει έναυσμα να σαγηνεύσετε το αίσθημά σας, όταν σας επισκέπτεται.
 • Θα είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για δυνατές στιγμές χαλάρωσης αλλά και έντονης απόλαυσης.
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΙΔΙΑ

Ο Φειδίας ήταν Έλληνας γλύπτης, ζωγράφος και αρχιτέκτονας, ο οποίος έζησε τον 5ο αιώνα π.Χ. και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σημαντικότερους γλύπτες της Κλασικής εποχής. Το Άγαλμα του Ολυμπίου Διός στην Ολυμπία, το οποίο φιλοτέχνησε ο Φειδίας, ήταν ένα από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Ο Φειδίας σχεδίασε επίσης τα αγάλματα της θεάς Αθηνάς που βρίσκονταν στην Ακρόπολη των Αθηνών, δηλαδή την Αθηνά Παρθένο, που βρισκόταν μέσα στον Παρθενώνα, και την Αθηνά Πρόμαχο, ένα κολοσσιαίο χάλκινο άγαλμα που βρισκόταν ανάμεσα στο Ερεχθείο και τα Προπύλαια.

Τα έργα του Φειδία ενέπνευσαν και γλύπτες του λεγόμενου Πρώιμου ή Ελεύθερου Νεοκλασικισμού της Ελληνιστικής Περιόδου μεταξύ του 200 π.Χ. και 125 π.Χ. Οι πιο γνωστοί από τους τελευταίους είναι ο Δαμοφώντας ο Μεσσήνιος και ο Ευκλείδης ο Αθηναίος.

Η Χρυσή τομή στα μαθηματικά αντιπροσωπεύεται από το ελληνικό γράμμα φ (φι), προς τιμήν του Φειδία ο οποίος την εφάρμοσε για να αποδόσει αρμονικές αναλογίες στα γλυπτά του Παρθενώνα.

https://el.wikipedia.org/wiki/Φειδίας
 

ΠΟΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΦΕΙΔΙΑΣ

Η αρχοντιά που αποπνέουν τα τραπεζάκια σαλονιού Φειδίας δίνουν ένα prestige σχεδόν θεϊκό. Είναι ο οικοδεσπότης αλλά και ο καλλιτέχνης, αυτός που θα επιλέξει ένα τραπεζάκι σαλονιού Φειδίας. Φανερώνει ότι ζεί μέσα στην τέχνη με το συγκεκριμένο τραπεζάκι σαλονιού. Ξεδιπλώνει μία προσωπικότητα με εσωτερική παρόρμηση, ιδιαίτερο ένστικτο και καλλιτεχνική επιρροή.
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

 •  
 • Τί είναι αυτό που τους ελκύει σε μας; Η απαράμιλλη ποιότητα της εργασίας μας, διότι με τα έπιπλά μας μεγάλωσαν γενιές και γενιές. 
 • Τόσα χρόνια δίνουμε πάντα πολυετή γραπτή εγγύηση και υποστηρίζουμε τα έπιπλα, που θα σας εμπιστευτούμε, διότι είναι σαν παιδιά μας. Αγαπούμε τα έπιπλά μας και έχουμε υψηλά στάνταρ ποιότητας.
 • Τέλος, ο λόγος ποιότητας/κόστους είναι ο καλύτερος της αγοράς. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που ακολουθούν ή να μας στείλετε inbox στη σελίδα μας στο fb.

 

Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, οι γραμμές, που ακολουθούν τα τραπεζάκια σαλονιού Φειδίας. Ακριβώς διότι δίνουν την αίσθηση της πνευματικής ανωτερότητας και της θεϊκής εσωτερικής παρόρμησης και της καλλιτεχνικής φύσεως. Αυτά είναι απαραίτητα συστατικά για την πειστική σας προσέγγιση στην φιλοξενούμενη ή στο φιλοξενούμενο πρόσωπο.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/
 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

 • Σχεδιάζουμε πρωτότυπες συνθέσεις επίπλων
 • Δημιουργούμε έπιπλα μοναδικά
 • Προσαρμόζουμε τα έπιπλα, που σας πρσφέρουμε, στο δικό σας χώρο
 • Έχουμε το καλύτερο όνομα στο χώρο μας
 • Δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας
 • Σας περιμένουμε, διότι το όνομά μας σας συντροφεύει από γενιά σε γενιά
Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας