ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Πηνελόπη

Τα τραπεζάκια σαλονιού Πηνελόπη του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός.

Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Τα τμήματα του επίπλου βάφονται με λάκα*.

Η βάση του φανερώνει σταθερότητα στο ένα μέρος του τραπεζιού, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι δίνει την αίσθηση ότι ίπταται, κάτι που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Πηνελόπη την καλύτερη επιλογή σας. Είναι ιδανικό και ως αποθηκευτικός χώρος.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.


 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Το τραπεζάκι σαλονιού Πηνελόπη κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.


 

Η τοποθέτηση ενός από τα τραπεζάκια σαλονιού της σειράς Πηνελόπη θα σας χαρίζει μία εκλεπτυσμένη φιλοσοφική αύρα στον περιβάλλοντα χώρο και:

 • Θα σας εμπνέει όταν απολαμβάνετε προσωπικές στιγμές.
 • Θα σας δώσει έναυσμα να σαγηνεύσετε το αίσθημά σας, όταν σας επισκέπτεται.
 • Θα είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για δυνατές στιγμές χαλάρωσης αλλά και έντονης απόλαυσης.
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Η Πηνελόπη, γνωστή ηρωίδα από την Οδύσσεια του Ομήρου, ήταν κόρη του βασιλιά των Αμυκλών Ικάριου και της Περίβοιας. Το όνομά της είναι ακόμη και σήμερα σύμβολο της πιστής και αφοσιωμένης συζύγου. Η Πηνελόπη, εκτός από ομορφιά και πλούτη, είχε και όλες τις αρετές μιας ιδανικής συζύγου. Ήταν έξυπνη, συνετή, πιστή στον άντρα της και αφοσιωμένη στο γιό της, Τηλέμαχο, που ήταν βρέφος ακόμη, όταν έφυγε ο Οδυσσέας. Όταν ο Οδυσσέας έφυγε, της είπε να ξαναπαντρευτεί αν δε γύριζε. Παρόλα αυτά η Πηνελόπη τον περίμενε για 20 χρόνια, ακόμη και όταν όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Τα 20 χρόνια της απουσίας του Οδυσσέα, η Πηνελόπη, μόνη, όμορφη και βασίλισσα καθώς ήταν, προσέλκυσε πολλούς ευγενείς μνηστήρες που επιθυμούσαν να την παντρευτούν και να ανακηρυχθούν άρχοντες της Ιθάκης.

https://el.wikipedia.org/wiki/Πηνελόπη
 

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Η αρχοντιά που αποπνέουν τα τραπεζάκια σαλονιού Πηνελόπη δίνουν ένα prestige σχεδόν θεϊκό. Αυτός που θα επιλέξει τα τραπεζάκια σαλονιού Πηνελόπη, είναι ο οικοδεσπότης που αποπνέει μια υπέροχη ομορφιά, αλλά και αυτός που φροντίζει τους καλεσμένους του και αφοσιώνεται με πίστη στους φίλους του. Φανερώνει ότι είναι ο φιλόξενος και πιστός οικοδεσπότης με το συγκεκριμένο τραπεζάκι σαλονιού. Ξεδιπλώνει μία προσωπικότητα με εσωτερική παρόρμηση, ιδιαίτερο ένστικτο και φροντίδα για τους καλεσμένους του.
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

 • Γνωρίζουμε και βιώνουμε όλοι την περίοδο της κρίσης.
 • Εμείς όμως έχουμε ως αρχή μας την αγάπη στο συνάνθρωπο και δεν σας βλέπουμε ως πελάτες. Απόδειξη είναι ότι τα παιδιά των παλαιών πελατών μας έρχονται ξανά.
 • Τί είναι αυτό που τους ελκύει σε μας; Η απαράμιλλη ποιότητα της εργασίας μας, διότι με τα έπιπλά μας μεγάλωσαν γενιές και γενιές. 
 • Τόσα χρόνια δίνουμε πάντα πολυετή γραπτή εγγύηση και υποστηρίζουμε τα έπιπλα, που θα σας εμπιστευτούμε, διότι είναι σαν παιδιά μας. Αγαπούμε τα έπιπλά μας και έχουμε υψηλά στάνταρ ποιότητας.
 • Τέλος, ο λόγος ποιότητας/κόστους είναι ο καλύτερος της αγοράς. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που ακολουθούν ή να μας στείλετε inbox στη σελίδα μας στο fb.

 

Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, οι γραμμές, που ακολουθούν τα τραπεζάκια σαλονιού Πηνελόπη. Ακριβώς διότι δίνουν την αίσθηση της ζεστής ατμόσφαιρας και της άνεσης στον χώρο για συνάτηση με φίλους και συγγενείς. Αυτά είναι απαραίτητα συστατικά για την πειστική σας προσέγγιση στην φιλοξενούμενη ή στο φιλοξενούμενο πρόσωπο.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/
 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

 • Σχεδιάζουμε πρωτότυπες συνθέσεις επίπλων
 • Δημιουργούμε έπιπλα μοναδικά
 • Προσαρμόζουμε τα έπιπλα, που σας πρσφέρουμε, στο δικό σας χώρο
 • Κλείνουμε ξεκάθαρες συμφωνίες
 • Έχουμε το καλύτερο όνομα στο χώρο μας
 • Δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας
 • Σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο
 • Σας περιμένουμε, διότι το όνομά μας σας συντροφεύει από γενιά σε γενιά
Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.