ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Η κρεββατοκάμαρα Αριστείδης είναι κατασκευασμένη με ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) ξύλου (οξιά, δρυς ή καρυδιά).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι).

Η πλάτη (κεφαλάρι) συνεχίζεται πέραν των ορίων του κρεβατιού και από τις δύο πλευρές (δεξιά αριστερά) με ράφια για τα αγαπημένα σας βιβλία. Τα ράφια αυτά δίνουν την προοπτική υψηλού μορφωτικού επιπέδου. Μπροστά από την ξύλινη αυτή επιφάνεια τοποθετούνται 2 μικρά κομοδίνα. Τα κομοδίνα έχουν από 1 συρτάρι το καθένα. Τα συρτάρια των κομοδίνων έχουν απο ένα όμορφο μεταλλικό inox πόμολο. Δεν διατίθεται σιφονιέρα αλλά μπορεί να κατασκευαστεί εφόσον το επιθυμείτε. Έχει σταθερά ξύλινα μασίφ πόδια που δεν φαίνονται. Έτσι δίνει την φουτουριστική αίσθηση ότι ίπταται.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας αλλά η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Γίνεται και μικρή κρεβατοκάμαρα κατάλληλη για μικρά υπνοδωμάτια. Ωστόσο μπορεί να γίνει και αρκετά μεγάλη για να γεμίσει ένα πλούσιο υπνοδωμάτιο. Έχει μοντέρνο σχέδιο, είναι απλή και ανθεκτική, πολύ λειτουργική και σταθερή, που  πραγματικά θα σας ενθουσιάσει με την εμφάνιση της.

Η Βιομηχανία Επίπλων Παπαθανασίου:
  • Σχεδιάζει πρωτότυπες συνθέσεις επίπλων
  • Δημιουργεί έπιπλα μοναδικά
  • Προσαρμόζει τα έπιπλα που σας πρσφέρει στο δικό σας χώρο
  • Διαθέτει πολύ καλό όνομα στην αγορά επίπλου

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας ορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο υπνοδωμάτιο σας και να εκμεταλλεύονται κάθε εκατοστό του πολύτιμου χώρου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού