ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΚΧΟΣ

Τα τραπεζάκια σαλονιού Ίακχος του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός ή οικολογικούς καπλαμάδες. Το ωραίο και ανθεκτικό συρτάρι είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα, ώστε να ταιριάζει αρμονικά στο όλο concept. Εκτός από την απόκρυψη διαφόρων τηλεχειριστηρίων, δηλαδή του προορισμού της πρακτικότητας, φέρει μοντέρνα γραμμή και σχεδίαση.

Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Τα τμήματα του επίπλου βάφονται με λάκα*.

Η βάση του φανερώνει στιβαρότητα και σταθερότητα, κάτι που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Ίακχος την καλύτερη επιλογή σας. Είναι ιδανικό και ως αποθηκευτικός χώρος.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 

Το τραπεζάκι σαλονιού Ίακχος κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας. Η τοποθέτηση ενός από τα τραπεζάκια σαλονιού της σειράς Ίακχος στον περιβάλλοντα χώρο:

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού