ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΚΧΟΣ

Τραπεζάκια σαλονιού Ίακχος

Τα τραπεζάκια σαλονιού Ίακχος του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός ή οίκολογικούς καπλαμάδες. Το ωραίο και ανθεκτικό συρτάρι είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα, ώστε να ταιριάζει αρμονικά στο όλο concept. Εκτός από την απόκρυψη διαφόρων τηλεχειριστηρίων, δηλαδή του προορισμού της πρακτικότητας, φέρει μοντέρνα γραμμή και σχεδίαση.

Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Τα τμήματα του επίπλου βάφονται με πολυεστερική λάκα*.(τέλειες επιφάνειες!!) σε 2000 χρώματα..

Η βάση του φανερώνει στοιβαρότητα και σταθερότητα, κάτι που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Ίακχος την καλύτερη επιλογή σας. Είναι ιδανικό και ως αποθηκευτικός χώρος.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΚΧΟΣ

Το τραπεζάκι σαλονιού Ίακχος κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.Η τοποθέτηση ενός από τα τραπεζάκια σαλονιού της σειράς Ίακχος στον περιβάλλοντα χώρο:
 • Θα σας εμπνέει στα πειράγματα με τους καλεσμένους σας.
 • Θα σας δώσει έναυσμα να προκαλέσετε το αίσθημά σας, όταν σας επισκέπτεται.
 • Θα είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για στιγμές χαλάρωσης με ένα ποτήρι κρασί αλλά και έντονης απόλαυσης.
 

ΓΙΝΕ Ο ΙΑΚΧΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ

Στην ελληνική μυθολογία ο Ίακχος είναι επίθετο του θεού Διονύσου, ειδικότερα όταν αποτελεί την θεότητα που οδηγεί την πορεία των μυημένων προς τα Ελευσίνια Μυστήρια, οπότε και θεωρείται ως γιος του Δία και της Δήμητρας. Κατ' άλλες εκδοχές αναφέρεται ως γιος της θεάς Δήμητρας και του Ιασίωνα ή του Κελεού ή του θεού Διονύσου. Επίσης, θεωρούσαν τον Ίακχο ως γιο της Περσεφόνης ή ακόμα και σύζυγο της Δήμητρας.

Στην Αθήνα η 19η Βοηδρομιώνος ονομαζόταν «`Ιακχος ημέρα» και εορταζόταν με πανηγύρι. Την ημέρα εκείνη έπαιρναν από το Ιακχείον (τον ναό του Ιάκχου) το ξόανο του θεού και το πήγαιναν στην Ελευσίνα με πομπή. Ο επικεφαλής της πομπής ονομαζόταν «Ιακχαγωγός» και κρατούσε το ξόανο, ενώ ακολουθούσαν χωριστά οι άνδρες και χωριστά οι γυναίκες. Αρχικά πήγαιναν με τα πόδια, αλλά κατόπιν όσοι δεν άντεχαν ανέβαιναν σε άμαξες. Η γιορτή ήταν γεμάτη φαιδρότητα, πειράγματα κλπ.. Μία παραστατική εικόνα της δίνει ο Αριστοφάνης στους «Βατράχους» του (στ. 395 κ.ε.). Κατά την πορεία αυτή ακούγονταν κατά το έθιμο οι «γεφυρισμοί» (αστεία χοντροκομμένα) στη γέφυρα του Κηφισού. Στην Ελευσίνα οδηγούσαν το ξόανο του Ιάκχου με αναμμένες δάδες στον ναό. Και ο ύμνος που έψελναν τότε ονομαζόταν και αυτός «`Ιακχος».

https://el.wikipedia.org/wiki/Ίακχος
 

ΠΟΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΟ ΕΝΔΥΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΚΧΟΣ

Τα τραπεζάκια σαλονιού Ίακχος δίνουν ένα αρχαιοπρεπές αισθητηριακό ένδυμα. Είναι ο οικοδεσπότης αλλά και ο έξυπνος, αυτός που θα επιλέξει ένα τραπεζάκι σαλονιού Ίακχος. Δεν φανερώνει μόνο ότι ζει με σαρκαστική διάθεση με το συγκεκριμένο τραπεζάκι σαλονιού. Ξεδιπλώνει μία προσωπικότητα με εσωτερική παρόρμηση, ιδιαίτερο ένστικτο και γνώση της ιστορικής του ταυτότητας.
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

 • Γνωρίζουμε και βιώνουμε όλοι την περίοδο της κρίσης.
 • Εμείς όμως έχουμε ως αρχή μας την αγάπη στο συνάνθρωπο και δεν σας βλέπουμε ως πελάτες. Απόδειξη είναι ότι τα παιδιά των παλαιών πελατών μας έρχονται ξανά και ξανά.
 • Τί είναι αυτό που τους ελκύει σε μας; Η απαράμιλλη ποιότητα της εργασίας μας, διότι με τα έπιπλά μας μεγάλωσαν γενιές και γενιές. 
 • Τόσα χρόνια δίνουμε πάντα πολυετή γραπτή εγγύηση και υποστηρίζουμε τα έπιπλα, που θα σας εμπιστευτούμε, διότι είναι σαν παιδιά μας. Αγαπούμε τα έπιπλά μας και έχουμε υψηλά στάνταρ ποιότητας.
 • Τέλος, ο λόγος ποιότητας/κόστους είναι ο καλύτερος της αγοράς. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που ακολουθούν ή να μας στείλετε inbox στη σελίδα μας στο fb.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/
 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

 • Σχεδιάζουμε πρωτότυπες συνθέσεις επίπλων
 • Δημιουργούμε έπιπλα μοναδικά
 • Προσαρμόζουμε τα έπιπλα, που σας πρσφέρουμε, στο δικό σας χώρο
 • Έχουμε το καλύτερο όνομα στο χώρο μας
 • Δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας
 • Σας περιμένουμε, διότι το όνομά μας σας συντροφεύει από γενιά σε γενιά
Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας