ΕΠΙΠΛΟ TV ΛΥΣΙΣ

Το έπιπλο TV Λύσις είναι κατασκευασμένο με ξύλο επενδυμένο από φυσικούς  ή οικολογικούς καπλαμάδες (canaletto) ξύλου (οξιά, δρυς, καρυδιά, καστανιά κτλ.). Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας αλλά η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Μπορεί να ταιριάξει σε κρεβατοκάμαρα αλλά και σε σαλόνι. Το έπιπλο TV Λύσις θα προσδώσει στο χώρο, που θα τοποθετηθεί, μια ανεπανάληπτη αισθητική. Η αρχιτεκτονική του σχεδίαση υποδηλώνει έναν καλαίσθητο χαρακτήρα και θα σας αγαπήσουν για την επιλογή σας.

Έχει μοντέρνο σχέδιο, είναι απλό και ανθεκτικό, πολύ λειτουργικό και σταθερό, που  πραγματικά σας ενθουσιάζει.
 
Επιλέγοντας έπιπλα τηλεόρασης από το εργοστάσιό μας κάνετε την καλύτερη επιλογή, διότι:
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις ορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα και να εκμεταλλεύονται κάθε εκατοστό του πολύτιμου χώρου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού