ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΡΩΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΡΩΣ

Μια μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση με ελεύθερο και ασύμμετρο σχέδιο (design). Αποτελείται από ένα επιδαπέδιο έπιπλο με τρια μεγάλα ντουλάπια χωρίς πόμολα και μία βάση για την τοποθέτηση της τηλεόρασης (TV) σας.

Από πάνω έχουμε το επιτοίχιο μέρος της σύνθεσης σε ένα κομμάτι που συνδυάζει δύο κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους διαφορετικού μεγέθους και μια σειρά από έξι ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους (ανοιχτή πρόσοψη).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο οξιάς ή δρυός ανάλογα με τα γούστα σας. Το ανοιχτό χρώμα ξύλου – φωτεινή απόχρωση - κάνει την σύνθεση αυτή ακόμα ποιο φωτεινή και ευχάριστη στο ηλιακό φως.

Μπορούμε να κάνουμε οποιεσδήποτε τροποποιήσεις επιθυμείτε αφού κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Σύνθεση επίπλων Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού