ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ

ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ

Μοντέρνοι ξύλινοι μπουφέδες Δίδυμοι με όλη την επιφάνειά τους επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα. Η σχεδίαση του μπουφέ είναι αντισυμμετρική. Κάθε μπουφές έχει ανισομερή τμήματα, που χρησιμεύουν ως αποθηκευτικοί χώροι, ενώ παράλληλα η πρόσοψη είναι ένα τέλειο τετράγωνο.
 
Τόσο στα ντουλάπια όσο και στα συρτάρια μπορούν να τοποθετηθούν διακριτικά πόμολαΗ επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου.
  • Σχεδιάζουμε πρωτότυπες συνθέσεις επίπλων
  • Δημιουργούμε έπιπλα μοναδικά
  • Προσαρμόζουμε τα έπιπλα, που σας πρσφέρουμε, στο δικό σας χώρο
  • Έχουμε το καλύτερο όνομα στο χώρο μας
  • Δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας
Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού