ΜΠΟΥΦΕΣ ΟΜΗΡΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΟΜΗΡΟΣ

Πολύ μοντέρνος ξύλινος μπουφές Όμηρος  σε λάκα ματ με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό  η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλούς άλλους. Η σχεδίαση του μπουφέ είναι όντως επιβλητική. Έχει τρία ισομερή τμήματα και ένα τμήμα με τρία συρτάρια. Η πρόσοψη έχει διχρωμία, που αναδεικνύει την αρχιτεκτονική σχεδίαση, αλλά και την αισθητική τελειότητα.
 
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού