ΜΠΟΥΦΕΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές Περσεφόνη με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή καρυδιά ή καστανιά. Η σχεδίαση του μπουφέ είναι λιτή και απέριττη.

Ο μπουφές έχει δύο ισομερή τμήματα αριστερά και δεξιά και ανάμεσά τους ένα ντουλαπάκι κανονικό τετράγωνο διαφορετικού χρώματος. Το αριστερό τμήμα έχει δύο συρτάρια ισοκατανεμημένα καθ' ύψος. Το δεξί τμήμα είναι ανοικτό. Εδώ βρίσκεται και η αιτία της ονοματοδοσίας. Στο ένα τμήμα κρύβονται αντικείμενα και στο άλλο, που έχει ράφια τοποθετούνται αντικείμενα σε κοινή θέα.

Η βάση είναι βαμμένη ενισχυμένη και όλο το έπιπλο φαίνεται να ίπταται. Δίνει ξεχωριστή άνετη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού