ΜΠΟΥΦΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές Ηρακλής με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι λιτή και απέριττη, ωστόσο στιβαρή. Ο μπουφές έχει δύο ισομερή τμήματα αριστερά και δεξιά και εμπρόσθια καπάκια για πρόσοψη συρόμενα και διαφορετικού χρώματος. Και τα δύο μέρη έχουν δύο ράφια ισοκατανεμημένα καθ' ύψος. Ένα τμήμα μπορεί να έχει και ανοικτό, αν κάτι θέλουμε να είναι σε κοινή θέα.

Τα πόδια είναι έξυπνα σχεδιασμένα για να σηκώνουν με άνεση το βάρος.

Η βάση δίνει την αίσθηση σαν όλο το έπιπλο να ίπταται. Από την άλλη δίνει ξεχωριστή και άνετη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου.
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού