ΜΠΟΥΦΕΣ ΗΡΟΦΙΛΟΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές Ηρόφιλος με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα. Η σχεδίαση του μπουφέ είναι εξαιρετική, στιβαρή και πολύ δυναμική.

Ο μπουφές έχει δύο τμήματα. Το κάτω τμήμα έχει δύο μέρη ανισομερώς κατανεμημένα κατά μήκος. Κάθε τμήμα έχει δύο συρτάρια ισοκατανεμημένα καθ' ύψος. Ένα άνω τμήμα σε απόσταση καθ' ύψος αποτελείται από 3 ισομερή κατά μήκος τμήματα με ντουλαπάκια. Έτσι μπορούμε να τοποθετήσουμε στην επιφάνεια του κάτω τμήματος του μπουφέ κάποια αντικείμενα σε κοινή θέα. Όλο το concept παραπέμπει και στο όνομά του.

Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Πλάτος: 210 εκ.
Μήκος (Βάθος): 45εκ. / 50εκ.
Ύψος: 80 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού