ΜΠΟΥΦΕΣ ΝΙΟΒΗ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές Νιόβη με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα. Η σχεδίαση του μπουφέ είναι εξαιρετική, στοιβαρή και πολύ δυναμική. Ο μπουφές έχει τέσσερα τμήματα ισοκατανεμημένα κατά μήκος.
Τα δύο τμήματα στις άκρες έχουν δύο ντουλαπάκια, ενώ τα μεσαία έχουν και συρτάρια στο πάνω μέρος. Τα πόδια είναι στοιβαρά από ανοξείδωτο μέταλλο. Όλο το concept παραπέμπει και στο όνομά του.

Όπως Νιόβη έφερε στον κόσμο με υπερηφάνεια όμορφα τέκνα, έτσι κι αυτός ο μπουφές θα γεμίζει με απαράμιλλη ομορφιά το χώρο σας, καθώς και με περίσσεια χάρη.  Θα καλύψει ιδιαίτερες ανάγκες με αρχιτεκτονικό ύφος, που θα σας δίνει ιδιαίτερη σιγουριά και ηρεμία.

 
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου. 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού