ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΑΝΑ (ΣΕΤ)

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΑΝΑ (ΣΕΤ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ)

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Σαβάνα με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο της επιλογής σας (δρυς, καρυδιά, καστανιά και πολλά άλλα).

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στιβαρή και πολύ δυναμική, αφού το σετ διαθέτει τρία τραπεζάκια. Το ένα είναι το μεγάλο τραπεζάκι είναι παραλληλόγραμμο και φιλοξενεί συρταρωτά από κάτω του τα δύο ίδια τετράγωνα τραπεζάκια.

Τα πόδια των τραπεζιών είναι πολύ ανθεκτικά, κατασκευασμένα από μασίφ μέταλλο ηλεκτροστατικά βαμμένο (διαθέσιμες 2000 αποχρώσεις). 

Το δύο τμήματα κάτω από το μεγάλο μπορούν να κρύβονται η να απλώνουν, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Σαβάνα καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Σαβάνα Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού