ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ VANESSA

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Vanessa με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στιβαρή και πολύ δυναμική. Κάθε τραπεζάκι σαλονιού Vanessa έχει μία πάρα πολύ στιβαρή βάση.

Επίσης, όπως εύκολα διακρίνετε στην εικόνα του προϊόντος, το έπιπλο σαλονιού Vanessa προσφέρει ανέσεις πολυμορφικού επίπλου. Μπορεί να ανοίξει σπαστό και στιβαρό κρυφό μπράτσο, ως τμήμα της επιφάνειας ανακλινόμενο και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.

Τέλος, ένα αρκετά ευρύχωρο ράφι μπορεί να χωρέσει όσα χρησιμοποιείτε πιο σπάνια ή δεν θέλετε να έχετε σε κοινή θέα.

 
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν να διαγράφονται τα νερά του ξύλου.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Vanessa καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Όλο το τραπεζάκι είναι σε minimal-ίσια γραμμή.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Vanessa Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού