ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ VANESSA

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Vanessa με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στοιβαρή και πολύ δυναμική. Κάθε τραπεζάκι σαλονιού Vanessa έχει μία πάρα πολύ στοιβαρή βάση.

Επίσης, όπως εύκολα διακρίνετε στην εικόνα του προϊόντος, το έπιπλο σαλονιού Vanessa προσφέρει ανέσεις πολυμορφικού επίπλου. Μπορεί να ανοίξει σπαστό και στοιβαρό κρυφό μπράτσο, ως τμήμα της επιφάνειας ανακλινόμενο για να έχετε το ipad σας και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.

Τέλος, ένα αρκετά ευρύχωρο ράφι μπορεί να χωρέσει όσα χρησιμοποιείτε πιο σπάνια ή δεν θέλετε να έχετε σε κοινή θέα.

Ολόκληρο το έπιπλο αναδεικνύει τα νερά του με τρόπο μαγικό. Όλο το concept παραπέμπει και στο όνομά του.

 
Προτιμάτε το τραπέζια σαλονιού Vanessa για αυτά τα χαρακτηριστικά:
 
 
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως, όπως τονίστηκε, να διαγράφονται τα νερά του ξύλου.
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το σχέδιο Vanessa καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Ολο το τραπεζάκι είναι σε minimal-ίσια γραμμή.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Vanessa Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού