ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΡΜΗΣ

Η κονσόλα Ερμής ανήκει στα μικροέπιπλα, που τοποθετούνται σε καίρια σημεία του σπιτιού μας και έχουν χρησιμότητα ως αποθηκευτικοί χώροι και ως διακοσμητικά στοιχεία.
Πρόκειται για μια μοντέρνα ξύλινη κονσόλα με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς, καρυδιάς, καστανιάς και πολλά άλλα.

Αποτελείται από ένα οριζόντιο τμήμα για να αφήνετε κάποια αντικείμενα μπαίνοντας ή βγαίνοντας από το σπίτι και δύο κάθετα τμήματα. Το ένα χρησιμεύει ως μικρή βιβλιοθήκη και το άλλο μπορεί να κρύψει κρεμάστρες για ρούχα, που δεν θέλετε να βάλετε στη ντουλάπα, αλλά να τα φορέσετε με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό το τμήμα είναι που κάνει τη διαφορά. Έχει έντονη απόχρωση σε πλήρη αντίθεση με τα υπόλοιπα τμήματα της κονσόλας.

Η σχεδίαση της κονσόλας Ερμής είναι φουτουριστική και μοντέρνα.  Προτείνεται ελαφριά βαφή (βερνίκωμα) με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται τόσο χρώμα του ξύλου όσο και τα νερά του και να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του. Το βερνίκι που θα χρησιμοποιηθεί για το λουστράρισμα της κονσόλας θα είναι της επιλογής σας.

Το κάθετο τμήμα είναι πολύ μοντέρνο και μπορεί να βαφεί και στη δική σας επιλογή ανάλογα με το χώρο τοποθέτησης.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Πλάτος: 140 εκ.
Μήκος (Βάθος): 40 εκ.
Ύψος: 190 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού