ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΛΑΜΔΑ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΛΑΜΔΑ

Ξύλινη τραπεζαρία Λάμδα με εντυπωσιακό τραπέζι που συνδυάζεται τόσο με καρέκλες (καθίσματα) όσο και με ξύλινους πάγκους. Λιτές τραπεζαρίες Λάμδα από τα έπιπλα Παπαθανασίου. Το τραπέζι της συγκεκριμένης σειράς έχει οριζόντιο παχύ μονοκόμματο καπάκι στο πάχος που ορίζει ο πελατης αλλα γίνεται και με επεκτάσεις. Είναι κατάλληλη για μεγάλους χώρους και ταιριάζει ιδιαίτερα η τοποθέτηση της σε γωνίες δωματίων του σπιτιού σας.

Το τραπέζι διαθέτει μεγάλο μήκος και δίνει μόνιμα έξι θέσεις κατά μήκος. Ο ακριβής αριθμός των θέσεων σχέση με τις διαστάσεις (μήκος) που θα το παραγγείλετε. Διαθέτει μοντέρνα πόδια σε σχήμα Λάμδα, από όπου παίρνει και το όνομά του. Χαρακτηριστικό είναι το πάχος των ποδιών και το ότι ενώνονται λίγο πάνω από το πάτωμα, ωστόσο οι γραμμές τους έχουν ανυπέρβλητη αισθητική. 

Κατάλληλη για το σαλόνι σας ως τραπεζαρία δείπνου (dinner table) δεσπόζει και κυριαρχεί σε μεγάλους και άνετους χώρους. Ιδανική για την περίπτωση που το σπίτι σας διαθέτει διαχωρισμένο ή ξεχωριστό αυτόνομο χώρο που προορίζεται για συνεστίαση.

Όλη η επιφάνεια του ξύλου επενδύεται εξ ολοκλήρου με ξύλινους φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς, καστανιάς κτλ. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα κατασκευής με 100% μασίφ ξύλο (καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Όλη η επιφάνεια του ξύλου βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
 

 

Θα τοποθετήσετε στο σαλόνι σας μία τραπεζαρία Lamda από τα χειροποίητα ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) επειδή είστε:

​ 

 

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζαρίες Λάμδα Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/

 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας