ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ EUMORFIA

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ(EUMORFIA)

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Eumorfia με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, σταθερή και πολύ δυναμική. Κάθε τραπεζάκι σαλονιού Eumorfia έχει μία πάρα πολύ σταθερή βάση.


Επίσης, όπως εύκολα διακρίνετε στην εικόνα του προϊόντος, το έπιπλο σαλονιού Ευμορφία προσφέρει ανέσεις πολυμορφικού επίπλου. Μπορεί να ανοίξει κρυφό μπράτσο, και να προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια ενδεχομένως για παιχνίδια επιτραπέζια ή για να ακουμπήσουν οι καλεσμένοι σας πιάτα ή να βάλετε δίσκους με τα προσφερόμενα εδέσματα.

Ολόκληρο το έπιπλο αναδεικνύει τα νερά του με τρόπο μαγικό. Όλο το concept παραπέμπει και στο όνομά του.
Προτιμάτε το τραπέζια σαλονιού Eumorfia για αυτά τα χαρακτηριστικά:
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως, όπως τονίστηκε, να διαγράφονται τα νερά του ξύλου.

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα σταθερά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Eumorfia καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Eumorfia Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού