ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗ

Η μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση Σελήνη είναι κατάλληλο επιτοίχιο έπιπλο για την φιλοξενία της τηλεόρασης σας. Αποτελείται από πάρα πολύ στοιβαρή βάση, και κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους. Στη βάση υπάρχει κρυφός φωτισμός, που ανάλογα με τις διαθέσεις μπορείτε εσείς να επιλέγετε. Είναι το στοιχείο, που παραπέμπει στο όνομά της.

Πίσω από την εμπρόσθια επιφάνεια φέρει κρυφά ραφάκια για την τοποθέτηση DVD ή αντικειμένων, που δεν επιθυμείτε σε κοινή θέα.

Χρησιμοποιούμε τις λιτές απέριττες γραμμές και την αρμονία χρώματος για να δώσουμε μια απόλυτη αίσθηση.
Η σύνθεση είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από MDF kronos και βαμμένη με ματ λάκα γραφίτη.

Η σύνθεση επίπλων Σελήνη από το εργοστάσιο επίπλων Παπαθανασίου εκτείνεται οριζοντίως προεξέχον τμήμα βάσης της smart TV σας. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών και προσαρμογών στο προτεινόμενο σχέδιο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και την οθόνη, που θέλετε να εντοιχίσετε.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Σελήνη καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Σύνθεση σαλονιού Σελήνη Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού