ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗ

Η μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση Σελήνη είναι κατάλληλο επιτοίχιο έπιπλο για την φιλοξενία της τηλεόρασης σας.  Αποτελείται από πάρα πολύ στοιβαρή βάση, και κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους. Στη βάση υπάρχει κρυφός φωτισμός, που ανάλογα με τις διαθέσεις μπορείτε εσείς να επιλέγετε. Είναι το στοιχείο, που παραπέμπει στο όνομά της.

Πίσω από την εμπρόσθια επιφάνεια φέρει κρυφά ραφάκια για την τοποθέτηση DVD ή αντικειμένων, που δεν επιθυμείτε σε κοινή θέα.

Χρησιμοποιούμε τις λιτές απέριττες γραμμές και την αρμονία χρώματος για να δώσουμε μια απόλυτη αίσθηση.
 
Η σύνθεση είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από MDF kronos και βαμμένη με ματ λακα γραφίτη.

Με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για σας είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σας τον ιδανικότερο τρόπο πληρωμής, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι, όπως συμβαίνει με όλους τους πελάτες μας.

Με χαμόγελο και αισιοδοξία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών και την κρίση καθημερινά. 

 


Η σύνθεση επίπλων Σελήνη από το εργοστάσιο επίπλων Παπαθανασίου εκτείνεται οριζοντίως προεξέχον τμήμα βάσης της smart TV σας. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών και προσαρμογών στο προτεινόμενο σχέδιο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και την οθόνη, που θέλετε να εντοιχίσετε.
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το σχέδιο Σελήνη καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Σύνθεση σαλονιού Σελήνη Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/

 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.