ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΔΟΞΟΣ

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Εύδοξος με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στοιβαρή και πολύ δυναμική. Έχει δύο ανισομερείς χώρους για τοποθέτηση βιβλίων, περιοδικών ή τελεχειριστηρίων. Η βάση είναι στοιβαρή και πολύ ανθεκτική.

Το τζάμι, που φέρει στην επιφάνειά του μπορεί να είναι απλό, ή τρίπλεξ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης το τζάμι μπορεί να έχει και χρωματισμό. Πάντα στα έπιπλα Παπαθανασίου οι σχεδιαστές και αρχιτέκτονές μας προτείνουν νέα σχέδια, αλλά αυτά, που υιοθετούμε στην παραγωγή, είναι εκείνα, που προσφέρουν τις περισσότερες δυνατότητες και συνδυασμούς.

Έτσι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον πιο απαιτητικό πελάτη και να ταιριάξουμε τα έπιπλά μας ανάλογα με το όλο concept του χώρου, που θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε.
 
Προτιμάτε το τραπέζια σαλονιού Εύδοξος για αυτά τα χαρακτηριστικά:
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια. Τα δύο τμήματα στήριξης αφήνουν ωστόσο να διαγράφονται τα νερά του ξύλου.​ 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεξιού σαλονιού Εύδοξος καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Εύδοξος ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες..
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού