ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΔΟΞΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΔΟΞΟΣ

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Εύδοξος με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στοιβαρή και πολύ δυναμική. Έχει δύο ανισομερείς χώρους για τοποθέτηση βιβλίων, περιοδικών ή τελεχειριστηρίων.


Η βάση είναι στοιβαρή και πολύ ανθεκτική. 

Το τζάμι, που φέρει στην επιφάνειά του μπορεί να είναι απλό, ή τρίπλεξ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης το τζάμι μπορεί να έχει και χρωματισμό. Πάντα στα έπιπλα Παπαθανασίου οι σχεδιαστές και αρχιτέκτονές μας προτείνουν νέα σχέδια, αλλά αυτά, που υιοθετούμε στην παραγωγή, είναι εκείνα, που προσφέρουν τις περισσότερες δυνατότητες και συνδυασμούς. Έτσι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον πιο απαιτητικό πελάτη και να ταιριάξουμε τα έπιπλά μας ανάλογα με το όλο concept του χώρου, που θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε.
 

Προτιμάτε το τραπέζια σαλονιού Εύδοξος για αυτά τα χαρακτηριστικά:
 

 
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια. Τα δύο τμήματα στήριξης αφήνουν ωστόσο να διαγράφονται τα νερά του ξύλου.
 
Με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για σας είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σας τον ιδανικότερο τρόπο πληρωμής, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι, όπως συμβαίνει με όλους τους πελάτες μας.

Με χαμόγελο και αισιοδοξία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών και την κρίση καθημερινά. 

 
 

 

Θα τοποθετήσετε στο σαλόνι σας ένα τραπεζάκι σαλονιού Εύδοξος από τα χειροποίητα ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) επειδή είστε:

​ 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Εύδοξος καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Εύδοξος ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/

 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας