ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΑΡΤΕΜΗΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΑΡΤΕΜΗΣ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο και δέρμα (ή τεχνόδερμα).

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από  ξύλο και πατάει σε τέσσερα κυλινδρικά ξύλινα πόδια. Το κρεβάτι πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι). Η πλάτη είναι επενδυμένη με τρία αποσπώμενα μακρόστενα μαξιλάρια (λουρίδες) ντυμένα με δέρματεχνόδερμα) που είναι τοποθετημένα σε οριζόντια διάταξη. Το κρεβάτι συνδυάζει όμορφα το δέρμα με το ξύλο δίνοντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα

Τα κομοδίνα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτουν από δύο ευρύχωρα συρτάρια το καθένα. Τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα. Το άνω συρτάρι έχει διακόσμηση με εσοχή με βαφή λευκής λάκας.

Η σιφονιέρα (τουαλέτα) είναι από το ίδιο ξύλο και διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που αποτελείται από δύο ευρύχωρα συρτάρια σε κατακόρυφη διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο). Τα δύο συρτάρια έχουν το ίδιο μέγεθος και δεν έχουν πόμολα. Το κάθε συρτάρι έχει διακόσμηση με εσοχή με βαφή λευκής λάκας (όπως τα κομοδίνα). Η σιφονιέρα πατάει στο πάτωμα με δύο πόδια σε σχέδιο ανεστραμμένου Π.

Είναι μια όμορφη και μοντέρνα κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το δέρμα ή τεχνόδερμα με το οποίο ντύνονται τα μαξιλάρια της πλάτης (κεφαλάρι) το επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με τεχνόδερμα σε χρώμα λευκό ή κρεμ ή ανοιχτό μπεζ ώστε να κάνει αντίθεση με το ξύλο του κρεβατιού. Διαλέγεται εσείς τα δέρματα ή τα τεχνοδέρματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες δερμάτων και τεχνοδερμάτων.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού