ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΜΕΝΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΜΕΝΗΣ

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Ευμένης με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στοιβαρή και πολύ δυναμική. Έχει δύο κρυφά συστάρια εκατέρωθεν για τοποθέτηση βιβλίων, περιοδικών ή τελεχειριστηρίων. Ωστόσο μπορεί να βγει και με συρταριέρα μόνο από τη μία πλευρά και σταθερό κρυφό χώρο στο άλλο μισό. Το εσωτερικό της συρταριέρας φέρει χωρίσματα για μεγαλύτερη εργονομία.


Η βάση είναι στοιβαρή και πολύ ανθεκτική. 

Στην επιφάνεια, αλλά και σε όλες τις πλευρές φαίνονται ανάγλυφα τα νερά του ξύλου. Επίσης, μπορεί να βαφεί και να δώσει έναν εντελώς μοντέρνο τόνο στο χώρο σας. Πάντα στα έπιπλα Παπαθανασίου οι σχεδιαστές και αρχιτέκτονές μας προτείνουν νέα σχέδια, αλλά αυτά, που υιοθετούμε στην παραγωγή, είναι εκείνα, που προσφέρουν τις περισσότερες δυνατότητες και συνδυασμούς. Έτσι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον πιο απαιτητικό πελάτη και να ταιριάξουμε τα έπιπλά μας ανάλογα με το όλο concept του χώρου, που θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε.
 

Προτιμάτε το τραπέζια σαλονιού Ευμένης για αυτά τα χαρακτηριστικά:
 
 
Με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για σας είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σας τον ιδανικότερο τρόπο πληρωμής, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι, όπως συμβαίνει με όλους τους πελάτες μας.

Με χαμόγελο και αισιοδοξία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών και την κρίση καθημερινά. 
 Λίγα λόγια για την ιστορία του στρατηγού του Μ. Αλεξάνδρου Ευμένη τον Καρδιανό από τη wikipedia.

Ο Ευμένης ο Καρδιανός (362 π.Χ. - 316 π.Χ.) ήταν στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τους ικανότερους μεταξύ των Διαδόχων. Πήρε μέρος στις εκστρατείες του Μακεδόνα στρατηλάτη [1] καθώς και στους πολέμους που ακολούθησαν το θάνατό του. Θεωρήθηκε ο στρατηγικότερος νους της μετ' Αλέξανδρον εποχής και αγωνίστηκε (μάταια) για την νομιμότητα της εξουσίας και την ενότητα του αχανούς κράτους.
Αρχιγραμματέας του Φίλιππου Β΄ και στη συνέχεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ίππαρχος, και, μετά τον θάνατο του βασιλιά, σατράπης της Καππαδοκίας και της Παφλαγονίας, συντάχθηκε με τον Περδίκκα και την βασιλική οικογένεια.

Ο Ευμένης ήταν ο στρατηγικότερος των 
Διαδόχων ο πραγματικός κληρονόμος της στρατηγικής μεγαλοφυίας του Αλέξανδρου, πιστός στις αρχές του, στις επιλογές του, στην ιδέα της ενότητος της αυτοκρατορίας. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρει ο Κορνήλιος Νέπως : Κανείς από τους Διαδόχους δεν τόλμησε ν’ αναγορευτεί βασιλιάς όσο ζούσε ο Ευμένης.[13] Ξένος κι από άσημη γενιά, σάρωνε σαν ανεμοστρόβιλος την Ασία, νικούσε τους περιφημότερους στρατηγούς του Αλέξανδρου -έχοντας στρατηγούς και σατράπες του Αλέξανδρου υπό τας διαταγάς του- και οδηγούσε τους Μακεδόνες σε νίκες, σκορπίζοντας τον όλεθρο σε Μακεδόνες.[14] Οι αρχαίοι συγγραφείς του αφιερώνουν λαμπρές σελίδες. Ο Πλούταρχος μόνο του Ευμένη και του Δημήτριου τους βίους έγραψε απ’ όλη την χορεία των Διαδόχων. Κατά τον Droysen «Η εύνοια των δυο βασιλιάδων [Φίλιππου κι Αλέξανδρου] και τα εξαιρετικά του προσόντα κάναν τους επιφανείς Μακεδόνες να τον ζηλεύουν και να τον φθονούν… Οι συνθήκες τον ανάγκασαν να ταχτή ολότελα στην υπόθεση της βασιλείας, όπου κι έμεινε πιστός ως το τέλος του… Μ’ απίθανη δεξιοσύνη και τόλμη καταφέρνοντας να καθυποτάζη τις περιστάσεις στη θέλησή του, γίνεται το κέντρο της γενικώτερης εξέλιξης».[15] Κατά τον Παπαρρηγόπουλο «υπήρξε βεβαίως ο επιτηδειότατος των στρατηγών όσοι εξήλθον από της σχολής του μεγάλου Αλεξάνδρου…απέτυχε διότι ηθέλησε να φανή πιστός εις την ενότητα του κράτους… ουδείς των λεγομένων διαδόχων απέβη εκείνου ενδοξότερος και χρηστότερος».

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Ευμένης_ο_Καρδιανός 

 

Θα τοποθετήσετε στο σαλόνι σας ένα τραπεζάκι σαλονιού Ευμένης από τα χειροποίητα ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) επειδή είστε:

​ 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Εύδοξος καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Εύδοξος ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/

 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας