ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΜΕΝΗΣ

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Ευμένης με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στοιβαρή και πολύ δυναμική. Έχει δύο κρυφά συστάρια εκατέρωθεν για τοποθέτηση βιβλίων, περιοδικών ή τελεχειριστηρίων. Ωστόσο μπορεί να βγει και με συρταριέρα μόνο από τη μία πλευρά και σταθερό κρυφό χώρο στο άλλο μισό. Το εσωτερικό της συρταριέρας φέρει χωρίσματα για μεγαλύτερη εργονομία.

Η βάση είναι στοιβαρή και πολύ ανθεκτική. Στην επιφάνεια, αλλά και σε όλες τις πλευρές φαίνονται ανάγλυφα τα νερά του ξύλου. Επίσης, μπορεί να βαφεί και να δώσει έναν εντελώς μοντέρνο τόνο στο χώρο σας. Πάντα στα έπιπλα Παπαθανασίου οι σχεδιαστές και αρχιτέκτονές μας προτείνουν νέα σχέδια, αλλά αυτά, που υιοθετούμε στην παραγωγή, είναι εκείνα, που προσφέρουν τις περισσότερες δυνατότητες και συνδυασμούς. Έτσι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον πιο απαιτητικό πελάτη και να ταιριάξουμε τα έπιπλά μας ανάλογα με το όλο concept του χώρου, που θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε.
 
Προτιμάτε το τραπέζια σαλονιού Ευμένης για αυτά τα χαρακτηριστικά:
​ 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Εύδοξος καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Εύδοξος ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού