ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΛΕΙΩ, ΕΠΙΠΛΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΒΕΕ

Η καρέκλα Κλειώ ανήκει στις νέες μοντέρνες καρέκλες, που θα δώσουν στο σπίτι σας ένα άλλο στυλ και αέρα τόσο στο καθιστικό όσο και το σαλόνι σας αυξάνοντας την άνεση και την λειτουργικότητα του χώρου σας. Καρέκλα Κλειώ από τα έπιπλα Παπαθανασίου με εγγύηση ελληνικής κατασκευής και ανώτερης ποιότητας. Η καρέκλα Κλειώ έχει ξύλινο εμφανή σκελετό από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς.

Ο ξύλινος σκελετός της είναι πανίσχυρος δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή αλλά και ταυτόχρονα πανέμορφος και εμφανής. Η σχεδίαση της καρέκλας τονίζει και να αναδεικνύει τα νερά του μασίφ ξύλου που θα χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή της, δίνοντας μια εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση.

Η πλάτη είναι ενωμένη με το κάθισμα προσφέροντας ένα μονοκόμματο και αναπαυτικό κάθισμα επενδυμένο με τεχνόδερμα (προτείνεται) ή δέρμα ή με ύφασμα.

Διαθέτει ξύλινα πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση στήριξης του καθίσματος. Τα πόδια είναι τοποθετημένα με ελαφρά κλίση προς έξω (πλάγια για τα μπροστινά πόδια, πίσω για τα πίσω πόδια) που αυξάνει την σταθερότητα και δίνει ακόμα καλύτερη παρουσίαση.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία σαλονιού. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας, εφόσον χρησιμοποιηθεί αλέκιαστο ύφασμα. Τέλος, η επιβλητική της εμφάνιση την κάνει κατάλληλη και για μοντέρνα τραπεζαρία δείπνου.

Το ξύλο λουστράρεται με χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα καθώς και η πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα της επιλογής σας.

Προτιμάτε το σχέδιο καρέκλας Κλειώ από τη σειρα επίπλων Παπαθανασίου για αυτά τα χαρακτηριστικά:
 

 

Με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για σας είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σας τον ιδανικότερο τρόπο πληρωμής, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι, όπως συμβαίνει με όλους τους πελάτες μας.


Με χαμόγελο και αισιοδοξία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών και την κρίση καθημερινά. 
 
Λίγα λόγια για την ιστορία της Κλειούς από τη wikipedia.
 

Στην ελληνική μυθολογία η Κλειώ ήταν η Μούσα της Ιστορίας. Εγγυάται την πιστότητα του αρχικού λόγου, διατηρώντας την ενότητά του στο διηνεκές προφορικά ή γραπτά, εφόσον «η φωνή ομηρεύουσα», αυτή που καθίσταται όμηρος του γραπτού λόγου είναι και λιγότερο επισφαλής σε αλλοιώσεις προϊόντος του χρόνου. Ήταν κόρη του Δία και της Μνημοσύνης.

Το όνομα της προέρχεται από τη ρίζα κλέω/κλείω που σημαίνει αφηγούμαι ή κάνω γνωστό.

Ζωγράφιζαν την Κλειώ δαφνοστεφανωμένη και με πορφυρό ένδυμα. Στο δεξί της χέρι κρατούσε μία σάλπιγγα (για να διαλαλεί τις αξιομνημόνευτες παραδειγματικές πράξεις) και στο αριστερό ένα βιβλίο, που έγραφε: "Κλειώ Ιστορία". Στα πόδια της υπήρχε το: "Κιβώτιο της Ιστορίας". Επίσης και την κλεψύδρα όσον αφορά τη ροή και τη χρονική τάξη των γεγονότων.

Είχε ένα γιο από τον Πίερο, τον Υάκινθο. Το πάθος μεταξύ της Κλειούς και του Πιέρου ήταν η τιμωρία της Αφροδίτης, όταν κάποτε η Κλειώ τόλμησε να την ειρωνευτεί για τον δεσμό της με τον Άδωνη.

 

Κλείω> Κλεϊζω, δοξάζω, λαμπρύνω και ακόμη, κλείνω, κλειδώνω, περικλείω. Το κλέος, η δόξα και η κλεις, το κλειδί έχουν άμεση σχέση με την Κλειώ και την ιστορία.

Η καταγραφή των ένδοξων πράξεων του παρελθόντος έδινε το κλειδί για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τα μέλλοντα να συμβούν, έργο παιδευτικό κυρίως. Εξ ου και η φράση του Ησίοδου «τα τ’ εόντα προ τ’ εόντα τα τ’ εσόμενα» που συμπυκνώνει την ουσία της ιστορικής γνώσης.

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Κλειώ

 

Θα τοποθετήσετε στο σαλόνι σας καρέκλες Κλειώ από τα χειροποίητα ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) επειδή είστε:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Κλειώ έχει προτεινόμενες ενδεικτικές διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο της καρέκλας βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται η χρήση βερνικιών με απαλό χρώμα ώστε να μένουν εμφανή τα νερά του πληθωρικού ξύλινου σκελετού της καρέκλας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Καρέκλα Κλειώ ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/

 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.