ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΛΕΙΩ

Η καρέκλα Κλειώ ανήκει στις νέες μοντέρνες καρέκλες, που θα δώσουν στο σπίτι σας ένα άλλο στυλ και αέρα τόσο στο καθιστικό όσο και το σαλόνι σας αυξάνοντας την άνεση και την λειτουργικότητα του χώρου σας. Καρέκλα Κλειώ από τα έπιπλα Παπαθανασίου με εγγύηση ελληνικής κατασκευής και ανώτερης ποιότητας. Η καρέκλα Κλειώ έχει ξύλινο εμφανή σκελετό από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς.

Ο ξύλινος σκελετός της είναι πανίσχυρος δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή αλλά και ταυτόχρονα πανέμορφος και εμφανής. Η σχεδίαση της καρέκλας τονίζει και να αναδεικνύει τα νερά του μασίφ ξύλου που θα χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή της, δίνοντας μια εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση.

Η πλάτη είναι ενωμένη με το κάθισμα προσφέροντας ένα μονοκόμματο και αναπαυτικό κάθισμα επενδυμένο με τεχνόδερμα (προτείνεται) ή δέρμα ή με ύφασμα.

Διαθέτει ξύλινα πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση στήριξης του καθίσματος. Τα πόδια είναι τοποθετημένα με ελαφρά κλίση προς έξω (πλάγια για τα μπροστινά πόδια, πίσω για τα πίσω πόδια) που αυξάνει την σταθερότητα και δίνει ακόμα καλύτερη παρουσίαση.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία σαλονιού. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας, εφόσον χρησιμοποιηθεί αλέκιαστο ύφασμα. Τέλος, η επιβλητική της εμφάνιση την κάνει κατάλληλη και για μοντέρνα τραπεζαρία δείπνου.

Το ξύλο λουστράρεται με χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα καθώς και η πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα της επιλογής σας.

Προτιμάτε Έπιπλα Παπαθανασίου για αυτά τα χαρακτηριστικά:

​ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Κλειώ έχει προτεινόμενες ενδεικτικές διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο της καρέκλας βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται η χρήση βερνικιών με απαλό χρώμα ώστε να μένουν εμφανή τα νερά του πληθωρικού ξύλινου σκελετού της καρέκλας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα πλάτη ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Καρέκλα Κλειώ ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για σας είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σας τον ιδανικότερο τρόπο πληρωμής, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι, όπως συμβαίνει με όλους τους πελάτες μας. Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού