ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΜΗΡΟΣ

Το σαλόνι ΟΜΗΡΟΣ της νέας μας εκπληκτικής σειράς επίπλων του εργοστασίου μας και μάλιστα ο συγκεκριμένος μοντέρνος γωνιακός καναπές δίνει ένα διαφορετικό ύφος στον χώρο σας και κλέβει τις εντυπώσεις. Κατασκευάζεται με σκελετό από μασίφ οξιά και κόντρα πλακέ. Αποτελείται από πολλά διακριτά κομμάτια σε άριστη αρμονία σύνθεσης, που παραπέμπει και στο όνομα της.

Κάθε κομμάτι έχει και ένα μονοκόμματο αναπαυτικό μαξιλάρι καθίσματος. Κατασκευάζεται και με τριθέσιο τμήμα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. 

Διαθέτει γωνία και δύο τεμάχια χωρίς πλάτη, που δίνουν τη δυνατότητα αναδιάταξης της διαρρύθμισης ανάλογα με την περίσταση. Μπορείτε, αν τον θέλετε πιο συμμαζεμένο, να τοθετήσετε τα ελεύθερα τμήματα γύρω από το τραπεζάκι σαλονιού. Ακόμη, μπορείτε να ανοίξετε τη μία πλευρά με τα ελεύθερα τήματα ανά τμήμα με πλάτη. Έτσι, θα επιτύχετε κάλυψη ενδεχομένως μεγαλύτερης πλευράς τοίχου στο ενδεχόμενο μετακόμισης ή αναδιάταξης του χώρου σας.

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι πολλά, τετράγωνα σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, ώστε να δημιουργούν ευχάριστη αντίθεση.

Η αισθητική και η πολυτέλεια είναι στο απόγειό της, διότι ο υπερπολυτελής καναπές Όμηρος δίνει υποσχέσεις για ξεκούραση, χαλάρωση και αισθητική στον χώρο σας.

Προτιμάτε το σχέδιο Όμηροςαπό τη σειρα επίπλων Παπαθανασίου για αυτά τα χαρακτηριστικά:
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με ακρυλική βάτα για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη  και latex ανωτέρας ποιότητας (με ξεχωριστή γραπτή εγγύηση απο την SHELL) για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο του σαλονιού βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται η χρήση βερνικιών με απαλό χρώμα ώστε να μένουν εμφανή τα νερά του πληθωρικού ξύλινου σκελετού.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το σαλόνι ντύνεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Σαλόνι Όμηρος ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού