ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΡΑΤΩ

Η βιβλιοθήκη Ερατώ της σειράς ελληνικών χειροποίητων επίπλων του εργοστασίου μας κατασκευάζεται από φυσικό ή οικολογικό καπλαμά. Οι γραμμές ακολουθούν λιτή και απέριττη σχεδίαση, που της επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα μοντέρνα έπιπλα. Τα ράφια μπορούν να παραδίδονται και με λάκα*. Επίσης, τα κάθετα τμήματα είναι από βαμμένο μέταλλο η ξύλο. Ρωτήστε μας για τους συνδυασμούς χρωμάτων, που υπάρχουν για αυτό το σχέδιο.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.

Η Ερατώ είναι μία από τις εννέα Μούσες. Η Μούσα Ερατώ είναι αυτή που επινόησε τα ερωτικά ποιήματα, το γάμο, την ποίηση, την μουσική και την διαλεκτική. Έτσι η βιβλιοθήκη Ερατώ έχει μία αρχιτεκτονική σχεδίαση, που καλεί για απελευθέρωση παραγωγικών πνευματικών δυνάμεων. Η δύναμη της ελευθερίας είναι η γνώση, και αυτή κρύβεται στο βιβλίο. Με αυτή τη σύνθεση συμβάλλουμε κι εμείς σε αυτό το έργο για εσάς και τα παιδιά σας.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΡΑΤΩ

Η βιβλιοθήκη Ερατώ κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.


Η Ερατώ ήταν μία από τις Εννέα Μούσες της ελληνικής μυθολογίας. Ήταν η Μούσα της λυρικής ποίησης και των ύμνων. Απεικονίζεται με μία λύρα. Κατά τον Ησίοδο (Θεογον. 78) είναι κόρη του Διός και της Τιτανίδος Μνημοσύνης. Εθεωρείτο προστάτιδα του γάμου και του έρωτα. Ακόμα θεωρείται εφευρέτης του χορού, των προς τους θεούς ύμνων και γενικότερα προστάτρια της Ποίησης. Κύριο σύμβολό της ήταν η λύρα, αλλά και η κιθάρα, η φόρμιγξ και η βάρβιτος. Απεικονίζεται ενίοτε σχεδόν τελείως γυμνή.

Η Μούσα Ερατώ είναι αυτή που επινόησε τα ερωτικά ποιήματα, το γάμο, την ποίηση, την μουσική και την διαλεκτική.

Το όνομα Ερατώ προέρχεται από το ρήμα έρεσθαι και από τη λέξη έρως και εραστής. Τη ζωγράφιζαν καθιστή, να φορά στεφάνι από τριαντάφυλλα, με τη λύρα και το τόξο του έρωτος στα χέρια και την επιγραφή "Έρατώ Ψάλτριαν". Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ξεκινά το τρίτο κεφάλαιο του τέταρτου μέρους στα Αργοναυτικά με τους στίχους:

...«Και τώρα Μούσα Ερατώ, έλα κοντά μας και πες μας πώς ο Ιάσονας ...έφερε το χρυσόμαλλο Δέρας... από τον ερωτά του στη Μήδεια ... γιατί έχεις τις χάρες της Κύπριδας Αφροδίτης... και φέρνεις τη μαγεία στα ανύπαντρα κορίτσια...».

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Ερατώ

Η αισθητική, που χαρίζει η βιβλιοθήκη Ερατώ στο γραφείο σας ή και στον ιδιαίτερο χώρο σας, δίνει υποσχέσεις για αποδοτική ενασχόληση ή για ευχάριστη παραμονή σε αυτό το χώρο. Προτεραιότητά μας είναι η δική σας εκλεπτυσμένη αισθητική να ξεδιπλώνεται και να σας συνοδεύει καθώς:


Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, οι γραμμές, που ακολουθούν τα ράφια δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας. Είναι σαν να ίπτανται στο χώρο με αρμονία και χάρη.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας