ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Η βιβλιοθήκη Αριστοτέλης της σειράς επίπλων του εργοστασίου μας κατασκευάζεται από φυσικό ή οικολογικό καπλαμά. Οι γραμμές ακολουθούν λιτή και απέριττη σχεδίαση, που της επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα μοντέρνα έπιπλα.

Τα ράφια μπορούν να παραδίδονται και με λάκα*. Επίσης, τα κάθετα τμήματα είναι από βαμμένο μέταλλο η ξύλο. Ρωτήστε μας για τους συνδυασμούς χρωμάτων, που υπάρχουν για αυτό το σχέδιο.

Η σχολή του Αριστοτέλους είχε μεγάλη βιβλιοθήκη και τόσο καλά οργανωμένη, ώστε αργότερα χρησίμευσε ως πρότυπο για την ίδρυση των βιβλιοθηκών της Αλεξάνδρειας και της Περγάμου. Ο Αριστοτέλης μάζεψε χάρτες και όργανα χρήσιμα για τη διδασκαλία των φυσικών μαθημάτων. Έτσι σύντομα η σχολή έγινε περίφημο κέντρο επιστημονικής έρευνας.

Πράγματι, η βιβλιοθήκη Αριστοτέλης που σας προτείνουμε έχει τόσο απαράμιλλη πληρότητα, που αυτό το όνομα της ταιριάζει απόλυτα. Η αισθητική, που χαρίζει η βιβλιοθήκη Αριστοτέλης στο γραφείο σας ή και στον ιδιαίτερο χώρο σας, δίνει υποσχέσεις για αποδοτική ενασχόληση ή για ευχάριστη παραμονή σε αυτό το χώρο.
Προτεραιότητά μας είναι η δική σας εκλεπτυσμένη αισθητική να ξεδιπλώνεται και να σας συνοδεύει καθώς:
* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Η βιβλιοθήκη Αριτοτέλης κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.