ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΜΕ ΣΚΑΜΠΟ

O μοντέρνος γωνιακός καναπές Αριστοφάνης έχει σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (οξιά) και κόντρα πλακέ κορυφαίας ποιότητας για την επίτευξη της μέγιστη αντοχής στην χρήση και στο χρόνο.

Έχει πληθωρική σχεδίαση με μεγάλα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης και συνοδεύεται με ένα πλαϊνό σκαμπό. Έτσι παρουσιάζει μια πιο ανοιχτή και μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο. Το σκαμπό μπορεί να να αλλάζει θέση ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες της εκάστοτε συνάντησης. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος!!

Τα πόδια του καναπέ μπορεί να είναι μεταλλικά η ξύλινα στο σχήμα και το χρώμα που θέλετε. Τα μαξιλάρια είναι καλυμμένα με υφάσματα της επιλογής σας. Διαθέτουμε πολλά και διαφορετικά υφάσματα.

Προαιρετικά συνοδεύεται και από στρογγυλό σκαμπό Αριστοφάνης, το οποίο ταιριάζει με τον καναπέ και προτείνεται να τοποθετηθεί απέναντι και εσωτερικά της γωνίας (όπως στην φωτογραφία) ώστε να προσφέρει επιπλέον θέσεις για τους επισκέπτες σας.

​ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ μπορεί να γίνει και αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πούπουλο για επιπλέον άνεση και είναι ενσωματομένα με την πλάτη του καναπέ!, Μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας και ειδικής τεχνολογίας με ξεχωριστή εγγύηση από την shell Για μέγιστη αντοχή στην χρήση και τον χρόνο.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού