ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΛΑΥΚΗ

Γωνιακός Καναπές ΓΛΑΥΚΗ

Μοντέρνος τετραθέσιος γωνιακός καναπές με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς)και κόντρα πλακέ, όπως και με συμμετρικά μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Ιδιαίτερα άνετος και αναπαυτικός καναπές κατάλληλος για σαλόνια και καθιστικά αλλά ακόμα και για χώρους αναμονής.

Διαθέτει μοντέρνα και πληθωρική σχεδίαση. Στα δύο άκρα του βρίσκονται μεγάλα μπράτσα που μπορούν να μικρύνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις διαστάσεις που επιθυμείτε. Σε κάθε θέση που προσφέρει διαθέτει ξεχωριστό μαξιλάρι καθίσματος και διπλές μαξιλάρες πλάτης (μεγάλη και μικρότερη) για ακόμα μεγαλύτερη αναπαυτικότητα. Είναι όλος ντυμένος με ύφασμα. Με τα διακριτικά ξύλινα πόδια του αιωρείται κυριολεκτικά μέσα στον χώρο.

Λόγω της σχεδίασης του μπορείτε πολύ εύκολα να τον ταιριάξτε στον χώρο σας και στην διακόσμηση σας. Στην φωτογραφία θα δείτε μια πολύ μοντέρνα πρόταση τοποθέτησης στον χώρο με ορθή γωνία και ίσες πλευρές. Αυτός ο καναπές είναι πραγματικά ο βασιλιάς της ανάπαυσης!
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξτε τις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Ο καναπές προσαρμόζεται στα μέτρα σας ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων.

Προτείνεται το ντύσιμο του καναπέ με υφάσματα που έχουν λεία ή ελαφρά σαγρέ υφή. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας με χρήση διαφορετικού χρώματος υφάσματος για τα μπράτσα.

Το ύφασμα του καναπέ δεν είναι αποσπώμενο αλλά μπορεί να γίνει αν το επιθυμεί ο πελάτης.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με ειδικό πολυεστερικό πούπουλο για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος (42 cm πάχος!!!) από ελαστική σιλικόνη κορυφαίας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στην χρήση και στο χρόνο.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικό Προϊόν (Made in Greece) που κατσκευάζεται στο εργοστάσιο μας στις στην Αθήνα με τα καλύτερα υλικά της ευρωπαϊκής αγοράς.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ποιότητα κατασκευής συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατά την παραγγελία. Συνήθως 2-4 εβδομάδες.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού