ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) καρυδιάς (ή δρυς). Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εξ ολοκλήρου κατασκευή της από ξύλο και το σχήμα Τ που ακολουθεί η γραμμή της με τα υπερυψωμένα επιτοίχια κομοδίνα.

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από  ξύλο και είναι υπερυψωμένο από το πάτωμα με βάση στήριξης (δεν έχει πόδια). Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) που είναι βαμμένη σε διαφορετικό χρώμα (βαφή  λάκας * η υφάσματος). Έτσι με αυτή την εντυπωσιακή διχρωμία δημιουργούμε αντίθεση στο χρώμα του ξύλου.

Τα κομοδίνα δεξιά και αριστερά έρχονται ως συνέχεια την πλάτης και της επιφάνειας τοποθέτησης του στρώματος. Επομένως είναι σταθερά και επιτοίχια - αιωρούνται στον αέρα. Αυτό δημιουργεί ακριβως από κάτω από κάθε κομοδίνο ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο. Τα κομοδίνα έχουν από ένα συρτάρι το καθένα χωρίς πόμολα.

Είναι μια πολύ μοντέρνα κρεβατοκάμαρα με συμμετρικό σχεδιασμό που ξεχωρίζει και διαφέρει από το συνηθισμένο, προσεγμένη στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στην καθημερινή χρήση.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα και τα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή των ξύλινων επιφανειών επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα είναι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού