ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Μια εντυπωσιακή και συνάμα απλή σύνθεση με τεθλασμένες γραμμές.

Διαθέτει έπιπλο βάσης με τέσσερα συρτάρια (σταυρωτή διάταξη) χωρίς πόμολα (κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους). Επάνω σε αυτό το χαμηλό έπιπλο μπορεί να τοποθετηθούν διάφορα διακοσμητικά. Το συγκεκριμένο έπιπλο είναι μετακινήσιμο αφού είναι ελαφρά σηκωμένο από το δάπεδο με ξύλο.

Από πάνω τοποθετούνται τρία ιδιαίτερα επιτοίχια ράφια. Η μια πλευρά του κάθε ραφιού έχει ένα τοποθετημένο κάθετα πλαϊνό κομμάτι ξύλου και άλλο ένα οριζόντια τοποθετημένο κομμάτι ξύλου – σαν ένα μικρό σκέπαστρο.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Στην περίπτωση χρήσης φυσικού καπλαμά (από ξύλο) μπορεί να γίνει βαφή με βερνίκι (προτείνεται για τα ράφια), με λάκα (γυαλιστερή ή ματ, προτείνεται για το επιδαπέδιο έπιπλο).

Μια πολύ πρωτότυπη και οικονομική σύνθεση για μικρούς και νεανικούς χώρους που θα εντυπωσιάσει. Κατάλληλη για την φιλοξενία μίνι χι φι (mini hi-fi), cd, βιβλίων και διακοσμητικών.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται επακριβώς στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού