ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) καρυδιάς (ή δρυς). Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το σχήμα Τ που ακολουθεί η γραμμή της με τα ενσωματομένα κομοδίνα.

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από  ξύλο και είναι υπερυψωμένο από το πάτωμα με βάση στήριξης (δεν έχει πόδια). Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) που είναι ντυμένη με δέρμα / τεχνόδερμα με καπιτονέ ραφές. Το  δέρμα / τεχνόδερμα μπορεί να είναι στο χρώμα του ξύλου ή και να επιλέξτε διαφορετικό χρώμα για να δημιουργήστε αντίθεση.

Τα κομοδίνα δεξιά και αριστερά είναι ενωμένα με την πλάτη και την επιφάνειας τοποθέτησης του στρώματος. Επομένως είναι σταθερά και από την μία στηρίζονται από το κρεβάτι και από την άλλη πατάνε με ένα ξύλινο πόδι (κάθετη πλακέ επιφάνεια). Τα κομοδίνα έχουν από ένα συρτάρι το καθένα χωρίς πόμολο.

Είναι μια πολύ μοντέρνα κρεβατοκάμαρα με συμμετρικό σχεδιασμό που ξεχωρίζει και διαφέρει από το συνηθισμένο, προσεγμένη στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στην καθημερινή χρήση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα και τα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή των ξύλινων επιφανειών επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του δέρματος / τεχνοδέρματος το επιλέγεται εσείς από μια μεγάλη πικοιλία υφών και χρωμάτων.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα είναι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με κορυφαίας ποιότητας υλικά που προμηθευόμαστε αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού