ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο (καρυδιάς ή δρυς). Τραπεζάκι με κυβική σχεδίαση και με καταπληκτική εργονομία – μια πάρα πολύ πρακτική επιλογή.

Το τραπεζάκι αποθηκεύει εσωτερικά τέσσερα (4) δερμάτινα σκαμπό (παρακαλούμε δείτε τις φωτογραφίες) τα οποία βγαίνουν εύκολα για άμεση χρήση. Τα δερμάτινα σκαμπό βρίσκονται δύο από κάθε πλευρά και είναι ιδανικά για να κάτσουν γρήγορα και άμεσα τέσσερα (4) άτομα. Ιδανικό τραπεζάκι για ένα πρόχειρο γεύμα τεσσάρων ατόμων, μια σύντομη συνάντηση και συζήτηση με φίλους. Κατάλληλο για σαλόνια και καθιστικά με μικρούς χώρους αφού τα σκαμπό φυλάσσονται ξανά εύκολα και άμεσα εντός του τραπεζιού μετά την χρήση.

Το τραπεζάκι σαλονιού έχει όλη την επιφάνεια του ξύλινη, τόσο τα πλαϊνά όσο και την άνω επιφάνεια (καπάκι). Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας στο φυσικό της καρυδιάς έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού επιλέγονται από εσάς κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο στο σαλόνι σας ή το καθιστικό σας. Με το συγκεκριμένο τραπεζάκι σαλονιού στις ιδανικές διαστάσεις μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε εκατοστό του χώρους σας!

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά (χρώματα και βερνίκια) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επιλέγετε εσείς το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού