ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ

Τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιά ή δρυ ή οξιά (επιλέγεται εσείς).

Το τραπέζι στηρίζεται σε μία ξύλινη τετράγωνη κεντρική βάση που το υπερυψώνει αρκετά από το έδαφος. Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι τετράγωνη και επίπεδη και χωρίζεται σε τέσσερα ίσα μικρότερα μέρη (εσοχές στο ξύλο). Έτσι πάνω στην άνω επιφάνεια (καπάκι) δημιουργείται ένα σχέδιο στο ξύλο σε σχήμα σταυρού.

Το τραπέζι είναι ανοιγόμενο. Το καπάκι χωρίζεται σε δύο ίσα μέρη που ανοίγουν συρταρωτά στο πλάι δίνοντας έναν μεγάλο κρυφό αποθηκευτικό χώρο στο κέντρο. Αυτό του προσδίδει εργονομία και πρακτικότητα αφού δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο τον χώρο που καταλαμβάνει. Αποθηκεύστε ποτήρια, πιάτα, τραπεζομάντιλα, διακοσμητικά, περιοδικά και βιβλία. Ανακτήστε άμεσα ότι σας χρειαστεί ανά πάσα στιγμή. Εξοικονομήστε χώρο!

Όλη η ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού βάφεται με διακριτικό ανοιχτόχρωμο γυαλιστερό βερνίκι. Το συρτάρι δεν έχει πόμολο αλλά μπορεί να προστεθεί μεταλλικό (inox) πόμολο (λαβή). Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική σχεδίαση (minimal design) και λιτή και απέριττή γραμμή που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς. Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά χρώματα και βερνίκια εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών που προμηθευόμαστε αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού