ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΚΛΗΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΕΚΛΗΣ

Μια μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση κατάλληλη για το σαλόνι σας και την φιλοξενία της τηλεόρασης σας. Αποτελείται από οριζόντια ραφάκιαντουλάπια και διάφορους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.

Χρησιμοποιούμε τις λιτές και απέριττές γραμμές με την τριχρωμία για να δώσουμε μια απόλυτη αίσθηση μέσα από την αντίθεση. Σκούρα χρώματα στην βάση, έντονο στην μέση και ποιο ανοιχτό στην κορυφή δίνει την αίσθηση ανόδου σε αυτή την σύνθεση.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας από ξύλο δρυς ή οξιάς ή καρυδιάς ανάλογα με την προτίμηση σας.

Αντικαταστήστε τα ξεπερασμένα έπιπλα TV με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και δώστε μια νέα όψη στο σαλόνι σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού