ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς).

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι λιτή και απέριττη. Χαρακτηριστικό είναι το στιβαρό και παχύ περίγραμμα του που δημιουργείτε στην περίμετρο του: κυριαρχεί ένα ξύλινο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο που δημιουργείτε από την άνω και κάτω επιφάνεια και τις δύο πλαϊνές. 

Αριστερά και δεξιά διαθέτει δύο μεγάλα ντουλάπια (αποθηκευτικούς χώρους) χωρίς πόμολα. Τα πορτάκια του μπουφέ έχουν επίπεδη επιφάνεια και είναι συρόμενα. Και τα δύο ανοίγουν (σύρονται) προς το κέντρο αφού είναι τοποθετημένα σε διαφορετικό βάθος ώστε να συρταρώνεται το ένα πίσω από το άλλο. Το ένα από τα δύο πορτάκια μπορεί να γίνει σε διαφορετικό χρώμα με βαφή ματ ή γυαλιστερής λάκας * προσφέροντας μια έντονη αντίθεση μέσα από την διχρωμία.

Ο μπουφές δεν έχει πόδια αλλά ακουμπάει στο έδαφος με την κάτω επιφάνεια του. Προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν πόδια - στην περίπτωση αυτή προτείνονται να είναι κρυφά ή διακριτικά και να τον υπερυψώνουν ελάχιστα από το έδαφος.


* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού